barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

A polgármester naplójából 3

2016. év 11. hét

 

Március 15. kedd Nemzeti Ünnep

A községi ünnepségen mondtam ünnepi beszédet és élvezhettem több száz nagykovácsival együtt a Nagykovácsi Általános Iskolások és a Rézpatkó néptáncosok színvonalas műsorát.

Március 16. szerda

Az Öregiskola intézményvezetőjével, a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójával, valamint a csatornafejlesztést végző kivitelező céggel tárgyaltam. Hivatali címemen 28 e-mailt olvastam és 17-et küldtem.

Március 17. csütörtök

A hétfőn munkaszüneti nap miatt elmaradt vezetői értekezletet pótoltuk, ahol a csatorna háttérfejlesztés kérdései, a Zsóvia konzorcium munkálatai, a Duna-Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás próbaüzeme, a kátyúzási munkálatok és a NAMI helyiség igénye volt a téma.
A Készenléti Szolgálat vezetőjével tárgyaltam.
Hivatali címemen 26 e-mailt olvastam és 9-et küldtem.

Március 18. péntek

Kátyúzási, útjavítási, vis maior munkálatok ügyében tárgyaltam.
Linka Ágnes Kultúr-szalon című műsorában voltam vendég a 101 éves színész Jenci nénivel (Gyulányi Eugéniával) és Csabay Károly budaörsi könyvtárigazgatóval együtt.
Hivatali címemen 27 e-mailt olvastam és 11-et küldtem.

„A határidőnaplóm a hajcsárom.”

(Bauer Barbara)

Vissza