barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Karácsony másnapján

Még mindenkiben ott él a karácsony emléke, a meghitt családi együttlétek, a baráti találkozások, az örömteli ajándékozások, az éjszakába nyúló beszélgetések, a közös játékok, mindaz, ami magában hordozza a szeretetet érzését és az egymáshoz tartozás élményét. Jó lenne ezeket az érzéseket még sokáig hordozni szívünkben és táplálkozni belőle 2016-ban is!

Bízom abban, hogy az Önkormányzat által összesen több mint két millió forint értékben adományozott élelmiszercsomagok és tűzifa adományok is hozzájárultak ahhoz, hogy a Nagykovácsiban élő, gyermekeiket nehéz körülmények között nevelő családok, az egyedülállók vagy betegek karácsonya is szebb és örömtelibb lehessen. Köszönet mindazoknak, akik szaloncukor adományaikkal segítették, hogy gazdagabb csomagok kerülhessenek a rászorulók asztalára. A közel 70 csomag mindegyikébe jutott szaloncukor a jószívű adakozók jóvoltából. Ráadásként mindkét helyi gyógyszertár, a Cédrus Patika és a Szent Sebestyén Gyógyszertár is értékes termékekkel gazdagította a csomagokat. Köszönjük.

„A szeretet tettei hangosabban szólnak a szavaknál.” (David Baldacci)

Vissza