barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Advent 3.

„Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnapon egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

Az Önkormányzati teaházas sátorban örömvasárnapon egészen biztosan jelen volt a fehér angyal az ő csodálatos erejével. Jöttek-mentek a nagykovácsiak, hogy néhány szót váltsanak a polgármesterrel vagy valamelyik képviselővel, de még többen jöttek azért, hogy szaloncukrot hozzanak azoknak, akiknek nehézséget okoz ennek a karácsonyi finomságnak a megvásárlása.

A gyűjtés eredményeként az Önkormányzat által a rászorulóknak készített élelmiszercsomagok mindegyikébe jutott bőséggel szaloncukor. Ráadásként mindkét helyi gyógyszertár értékes termékekkel gazdagította ezeket a csomagokat. Köszönjük.

Köszönjük a nagylelkű szaloncukor adományokat is, amelyekkel már második éve okoznak örömet a jószívű adományozók sok-sok családban vagy magányos ember szívében.

„Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, megtelik a szíved.” (Margarete Seemann)

Vissza