barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Advent 2.

Nagykovácsiban advent második vasárnapja a ráhangolódásról és a Mikulásvárásról szólt. A templomba sok-sok gyerek örömére megérkezett Szent Miklós, aki a legendák szerint a vagyonát a gyerekek és szegények megsegítésére költötte, miközben a szeretetet hirdette. 

Csendes, szeretetteljes, falusias hangulatú várakozásnak lehetett részese, aki ezen a délutánon kilátogatott a főtérre. Mindeközben a Faluházban az Iharos Népművészeti Egyesület jóvoltából ízléses karácsonyi díszek és ajándékok készültek, várakozás teli hangulatban.

A következő vasárnap, december 13-án még több programmal, forralt bor és kalács illatú hangulattal vár mindenkit az adventi vásár. A kézműves sátrak között az Önkormányzati Teaházban 15 és 19 óra között forró tea mellett kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség a Képviselő-testület és a bizottságok tagjaival. 16 órától a Nagykovácsiban élő művészek és a NAMI adventi koncertjének meghallgatására lesz lehetőség a Római Katolikus Templomban.

Újabb szeretetteljes délutánt tölthetünk együtt a várakozás időszakában, jöjjön mindenki, mi ott leszünk.

„Ha valakinek ajándékot adsz vagy elénekelsz neki egy dalt, segítesz a Mikulásnak. Számomra erről szól ez az ünnep.” (Louis Sachar)

Vissza