barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Baranta Magyar Kupa 2016

Ismét egy Baranta rendezvény, aminek Nagykovácsi adott helyszínt. Vagyis egyből kettő is. Szombaton a VI. Zrínyi Miklós Baranta Kupa vívóverseny, vasárnap pedig az V. Zrínyi Csikó Viadal.

Ahogy egyre többször és egyre közelebbről figyelhetem a barantások tevékenységének szellemiségét, egyre szimpatikusabb számomra. Tetszik az a komplexitás, ami megjelenik a tevékenységeikben és tetszik az a teljes személyiségformálás, ami megvalósul minden területen, legyen az tánc, ének vagy harcművészet.  

A Nagykovácsi Általános Iskolában ezen a hétvégén megrendezésre került versenyeken főszerepet kapott a sportszerűség, a fegyelem és kitartás, valamint a hagyományőrzés és hagyományápolás. A csapatok tagjai között több nagykovácsi is résztvevő volt, akik nem távoztak érmek nélkül. Gratulálunk nekik és bízunk abban, hogy hamarosan nagykovácsi csapatot is üdvözölhetünk a barantások között.

„Senki nem nyert még versenyt, aki nem nevezett be.” (Arnold Bennett)

Vissza