barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Mulatság a gyerekekért

(fotó: Schumy Csaba)

Nagykovácsiban minden évben két olyan jótékonysági rendezvény van, ahol mindig telt ház van. Az egyik az óvodáé, a másik az iskoláé. Mindkettő a gyerekekről szól, mindkettő a gyerekekért van. És persze a pedagógusokért is, hiszen magam is sok évet töltöttem pedagógusi pályán, így jól tudom mennyivel eredményesebben és hatékonyabban lehet dolgozni megfelelő körülmények között, elegendő és jó minőségű eszközökkel. November 7-én ismét az iskolásokért fogott össze Nagykovácsi több száz önzetlen embere és amellett, hogy jól érezték magukat együtt, még segítettek és támogatták is a Nagykovácsi Általános Iskola eszközfejlesztését. Ki-ki erejéhez mérten: tombola felajánlással, sok-sok munkával, belépő jegy, támogatói jegy vagy tombola jegy vásárlással, vacsora készítéssel, fotózással, fellépéssel vagy a büfében való fogyasztással J.

Jó érzés, hogy Nagykovácsiban ennyi önzetlen, adni akaró ember él és fog össze egy-egy nemes cél érdekében. Jó dolog, hogy ennyien hajlandók kézzelfogható segítségre, nem csupán hangzatos szlogenekre. Köszönjük mindannyiuknak!

„Az emberek cselekedeteinek csakis a szándék szabja meg az érdemét, s az önzetlenség teszi tökéletessé.” (Jean de La Bruvére)

Vissza