barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Egy gyermek egy fa

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata idén is meghirdette az "Egy gyermek egy fa" programot, aminek keretében az elmúlt évben született gyermekek számára ültetnek szüleik egy-egy Magyarországon őshonos facsemetét. A kezdeményezést évekkel ezelőtt a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. indította és a mai napig is ők biztosítják az ültetésre kerülő facsemetéket. Köszönjük.
Idén, november 6-án, pénteken délután, gyönyörű időben és remek hangulatban magyar kőris fácskák kerültek elültetésre az új bölcsőde mögé és a Kazal utca mellé.
A facsemeték gondozását az ültetést végző családok vállalják és reméljük, ez is hozzásegíti a gyermekeket ahhoz, hogy a természetet szerető és felelősséggel védő felnőttekké váljanak.


„Kertész leszek, fát nevelek,
kelő nappal én is kelek,
nem törődök semmi mással,
csak a beojtott virággal.” (József Attila)

Vissza