barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Minden nap ünnep

(fotó: Siposné Miskolczi Éva)

Manapság minden napra jut valamilyen világnap, jeles nap, esemény.

Nemrég múlt el Szent Mihály hava, akinek névadójának napját, szeptember 29-én ünnepeljük. E jeles nap alkalmából Mihály napi vásárt tartott a Kispatak Óvoda apraja és nagyja. Szülők, gyerekek, óvodai dolgozók közösen teremtették meg a vásári hangulatot és készítették az ötletes vagy éppen ízletes portékákat. Hatalmas siker volt. Köszönjük!

Október elsején köszöntöttük az időseket, de ugyanez a nap a Zene Világnapjának ünnepe is. E nap örömére a Zeneiskola készült kis koncerttel és a közönséggel interaktív zenélésre. Igazán élvezetes volt, ahogy kicsik-nagyok feszült figyelemmel próbálták olvasni a „partitúrát”.  Ezért is nagy köszönet!

Bizony Nagykovácsi lakosai csak kapkodhatják a fejüket, ahogy egyik program a másikat éri, követni is nehéz a színes, változatos programlehetőségeket. Ajánlom mindenki figyelmébe az Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár facebook oldalát és honlapját, valamint a nagykovacsi.hu önkormányzati honlapot, ahol tájékozódni lehet a programok tengerében. Nézegessék sűrűn, hátha találnak kedvükre valót.

„A hagyományőrzés nem a hamu imádása, hanem a tűz továbbadása.” (Gustav Mahler)

Vissza