barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

20 éves a NAMI

Az elmúlt hétvégén tobzódhattunk a programok sokaságában. „Dunán innen, Tiszán túl” tehetségkutató a Tisza István téren, Bozsik torna a futballpályán, Te szedd! akció Nagykovácsi egész területén, és koronaként a hétvégére: NAMI ünnepi gálaműsor az Amerikai Iskola színháztermében.

A Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola estjének díszvendége és fővédnöke Szenthelyi Miklós Kossuth- és Liszt Ferenc díjas hegedűművész volt, aki kiváló játékával is elkápráztatta a nagykovácsi közönséget.

Gáspár Kornélia fuvolaművész (az iskola igazgatója) és Lorenz Dávid gitárművész (az iskola igazgatóhelyettese) nagy lelkesedéssel és sok humorral vezette az estét a több száz fős közönség előtt. A műsorvezetők és fellépők lelkesedése lassan átragadt a közönségre is, és egyre nagyobb elragadtatással hallgathattuk, csodálhattuk az igen változatos előadásokat. Volt árnyjáték, kamarazenei és szóló produkciók, néptánc, Dzsungel könyve részlet, Cup Song és többféle meglepetés műsorszám a tanárok részéről. Volt olyan műsorszám, amiben közel száz szereplő játszott egyszerre a színpadon. Annyira élvezetese volt az egész előadás, hogy szinte észrevétlenül röppent el a több mint két óra. Köszönjük az élményt!

A NAMI vezetősége köszönetet mondott az eddigi támogatásokért, többek között egy szép csokor virággal köszönte meg az előző polgármesternek is a korábbi támogatást, ez igazán szép gesztus volt a részükről, köszönjük.  

Még sok-sok évtizedes sikeres működést kívánunk a NAMI-nak a gyerekek, a szülők és valamennyiünk örömére!

„A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik.” (Kodály Zoltán)

Vissza