barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Nyári olvasmányok

Sok élvezetes dolog akad egy-egy nyaralás során. A családdal, barátokkal együtt töltött idő, a beszélgetések, a közös vacsorák ismeretlen éttermekben, a hatalmas alvások, a nap melengető sugarai, a tenger morajlása, a semmittevő szemlélődés mind-mind hozzásegít a pihenéshez és feltöltődéshez.

Számomra a nyaralások fénypontja mégis az olvasás. Ilyenkor aztán mindenevő vagyok a könyvek terén. Az éjjeli szekrényemen egész éven át feltornyosult könyvkupacok alig várják a nyári szabadság idejét, mert tudják, végre kézbe kerülnek, és betölthetik funkciójukat. Színes a paletta, van itt a szórakoztató irodalomtól kezdve, a pszichológiai témán át egészen a számítástechnika rejtelmeibe vezető könyvig mindenféle. Most ugyan kissé elszomorít, hogy a közel 2000 oldalnyi írás mindegyikét mégse leszek képes kiélvezni, ugyanakkor örömmel tölt el ezeknek a kis szösszeneteknek az írása, amiket a visszajelzések alapján napról napra egyre többen olvasnak. Köszönöm.

"Olvasni igenis fontos, sőt néha akár életmentő is lehet! Persze nem mindegy, milyen olvasmány kerül a kezünkbe, és az sem, képesek vagyunk-e olvasni a sorok között." (Karafiát Orsolya)

Vissza