barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Budakeszi Polgári Bál

Budakeszin évek óta megrendezik a Polgárok Bálját, amelynek bevételét rendszerint városfejlesztési célokra fordítják, azonban az idei évben a kárpátaljai Beregdédán szükséget szenvedő magyarok támogatására ajánlották fel.

Dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester meghívására a férjemmel mi is résztvevői voltunk a színvonalas jótékonysági bálnak. A rendezvény alatt többször jutott eszembe, hálásnak kell lennünk, hogy mi vagyunk, akik segíthetünk, és nem mi szorulunk támogatásra. Azt gondolom, ebben a helyzetben kötelességünk is segíteni. Ráadásul úgy segíthettünk, hogy közben jól is érezhettük magunkat és még a szerencse is ránk mosolygott a fődíj képében. Igaz, a szerencse mellett mi magunk is tettünk a siker érdekében, tombolanyereményt is ajánlottunk fel és jelentős mennyiségű tombolát vásároltunk.

Ezúton is köszönjük a meghívást. Reménykedünk benne, hogy a bálnak jelentős bevétele született és oda kerül, ahol valóban szükség van rá a Kárpátalján, hogy segítséget nyújtson a háború kapcsán nehéz helyzetbe sodródott családoknak.

„Van, aki bőven osztogat, mégis gyarapszik, más meg szűken méri a járandóságot, mégis ínségbe jut." (Péld. 11:24)

Vissza