barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Csoboghat a kispatak, megközelíthető a Békás-tó, köszönjük!

Ez egy Víz világnapi fotó az Ördögárok patak egy kicsiny szakaszáról, amit a tegnapi napon pár maroknyi csapat lelkesen megtisztított itt Nagykovácsiban. Látható, hogy milyen kristálytiszta a vize a pataknak, amikor nem szennyezi az emberek által eldobált szemét, és a természet által megtépázott fák maradványa. Milyen jó lenne, ha a patak teljes szakaszán ilyen tiszta lehetne a víz és a meder!

Köszönet a családoknak és a nagykovácsi szervezeteknek, kiemelten is a Nagykovácsi Készenléti Szolgálatnak, akik hétvégéjük egy részét önzetlenül erre a feladatra áldozták, tudva azt, hogy kincseinket csak sok-sok munkával és összefogással tudjuk megőrizni saját magunk és a jövő nemzedéke számára.

„Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.” (Napoleon Hill)

Vissza