barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Önkormányzati teaház

December 14-én, vasárnap 15 és 19 óra között ismét adventi vásár lesz a Templom téren. Különlegességképpen egy olyan sátor is felállításra kerül, ahol vásárolni nem lehet majd, csak forró tea mellett beszélgetni a nemrégiben megválasztott képviselőkkel. Lehet kérdezni, véleményt mondani, tapasztalatot cserélni, közösen gondolkodni és mindenekelőtt megismerni egymást.

Ezen a napon szaloncukor adományokat is gyűjtünk ugyanebben a sátorban, amiket karácsonyra a rászoruló családok között osztunk szét az önkormányzat által összeállított élelmiszercsomagokkal együtt. A szaloncukor mellé akár egy kedves üzenetet is be lehet csempészni, a sorsra bízva, vajon kihez is érkezik az üzenet és mekkora örömöt okoz.

Várunk mindenkit nagy szeretettel.

"Az ember életének ez a legjava, a szeretet és jóság kicsiny, névtelen, gyorsan elfeledett cselekedetei." (William Wordsworth)
Vissza