barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

A várakozás ünnepe

Jó volt ma a Templom téren Gábor atya meghitt szavait hallva és a sok vidám, várakozás teli gyermekarcot látva részt venni az idei első közös adventi gyertyagyújtáson és fenyődíszítésen.  

Milyen jó, hogy a Német Nemzetiségi Önkormányzat folytatja a négy éve elkezdett hagyományt és évről évre felépíti Nagykovácsi Betlehemét mindannyiunk örömére!

Milyen jó, hogy Diószeghy Tünde és Zátonyi Ildikó a kis csapatukkal minden évben megszervezik nekünk az adventi vásárokat és a hozzá kapcsolódó gyerek és felnőtt programokat!

Milyen jó, hogy minden évben vannak gyerekek és pedagógusok, akik díszeket készítenek a szomorkodó Fenyőfánkra!

Milyen jó, hogy mindig vannak felajánlók, akik forró teával melengetnek és finom kaláccsal örvendeztetnek meg bennünket (pl. Jókenyér Pékség)

És milyen jó, hogy vagyunk egymásnak mi Nagykovácsiak, kisebb-nagyobb családok, ifjabb-korosabb lakók közös célokkal, közös örömökkel, közös megoldandó problémákkal.

Szóljon az elkövetkezendő négy hét, amiről valóban szólnia kell, a várakozás öröméről, a megértésről, az összetartozásról és a szeretetről. Aztán ha Karácsonyig a napjaink valóban erről szólnak, utána már kedvünk se lesz másképp élni. Megpróbáljuk? J

"Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot." (Sri Chinmoy)

Vissza