barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Tállya táján

Az elmúlt másfél napban egy olyan településen jártunk a képviselő-testülettel és a bizottsági tagokkal, ahol a mélyszegénység jelenléte ellenére óriási figyelmességgel fogadnak minden látogatót. Köszönet a falu polgármesterének a rendkívüli vendégszeretetért és a számtalan tapasztalat megosztásáért, sokat tanulhattunk Tőle az önkormányzatiságról.

A fentieken kívül ez a kis kirándulás nagy lépés volt afelé, hogy képviselőink és bizottsági tagjaink megismerhessék egymást és kötetlen formában vitathassák meg Nagykovácsi jelenlegi és jövőbeni problémáinak kérdéseit. Mindenképpen közelebb kerültünk a nyitottabb és őszintébb kommunikáció révén a hatékony együttműködés lehetőségéhez.

Köszönet minden résztvevőnek azért, hogy a saját pénzét és a munkahelyen kivett szabadságát áldozta erre a fontos ismerkedési lehetőségre, és köszönet az Oroszlános Borhotelnek, hogy a jó cél érdekében ingyen bocsátotta rendelkezésünkre a szállást. Biztos vagyok benne, hogy ez a program a jövőbeni együttműködésünket nagymértékben segíteni fogja Nagykovácsi érdekében és javára.

"Jó játékosokat szerezni könnyű. Rábírni őket, hogy együtt játsszanak, az nehéz dolog." (Casey Stengel)

Vissza